Zikir & doa selepas solat - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2008)
Mengandungi 10 koleksi zikir dan doa selepas solat, termasuk laungan azan yang dibaca oleh Hazamin Inteam.
Suara latar: Hazamin
Keywords: Prayer -- Islam; Islam