Trengganu government gezette Kuala Lumpur 1960-1963 jilid 13-16 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi peraturan-peraturan; enakmen; ordinan; pemasyhuran; ringkasan belanjawan; undang-undang perlembagaana Trengganu; akta; perlantikan; jawatan kosong; deklarasi di bawah seksyen; deposit yang tidak dituntut; notis; tender; dll.