Singapore government gezette jilid 11 Julai-Dis. 1969 & supplements (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi ordinan; akta; perisytiharan; pengurniaan penghormatan Perlembagaan Singapura; penyata pendapatan dan perbelanjaan; perlantikan; perletakan jawatan; pemecatan; cuti; persaraan; pemansuhan perkhidmatan; tender; iklan; notis; belanjawan; perjanjian; dll.