Singapore government gezette jilid 10 Jan-Jun 1968 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; pemecatan; kenaikan pangkat; pertukaran; cuti; perletakan jawatan; ordinn; akta; tender; Perlembagaan Singapure; notis; iklan; enakmen; dll.