Singapore government gezette jilid 8 Jan-Ogos 1966 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; pemecatan; cuti; perletakan jawatan; ordinan; tender; iklan; notis; undang-undang; perintah-perintah; akaun audit; ringkasan anggaran perbelanjaan 1966; Perlembagaan Singapura; dll.