Singapore government gezette jil. 6 NR (-20) 3 Jan-31 Dis. 1964 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; cuti; pemecatan; perletakan jawatan; ordinan; tender; tambahan'Industrial Relations'; Perlembagaan Persekutuan; Perlembagaan Singapura; notis-notis; belanjawan; dll.