Singapore government gezette jiild 5 3 Mei - 28 Dis. 1963 supplements 24 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi rang undang-undang yang baru diperkenalkan; ordinan yang diluluskan semasa mesyuarat; dll.