Singapore government gezette jil.4 (1-96) 5 Jan-23 Nov 1962 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; perletakan jawatan; pemecatan; ordinan; tender; iklan; perisytiharan; pembetulan; senarai nama penerima penghormatan hari kebangsaan; peperiksaan kakitangan kerajaan; ringkasan anggaran; dll.