Singapore government gezette jilid 3 Jan-Dis 1961 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi perlantikan; perletakan jawatan; pemecatan; cuti; ordinan; tender; notis; iklan; rang undang-undang; ringkasan anggaran; laporan odit akaun Majlis Bandaran Singapura; dll.