Singapore government gezette jil.14 1 Jan-2 Jun 1959 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi hal-hal perkhidmatan am; hal-hal kakitangan seperti cuti; perletakan jawatan; senarai nama penerima penghormatan; pengumuman; perishtiharan; peraturan; ordinan; akta; penyata undian; pindaan ordinan; rang undang-undang yang diluluskan oleh Dewan Perundangan; minit mesyuarat Dewan Bandaran Singapura; belanjawan; dll.