Straits settlements sessional papers 1932 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi laporan tahunan Jabatan Kimia 1939; penyata harta dan liabiliti 1939; penyata pelaburan; abstrak akaun tahunan, dll.