Straits settlements sessional papers 1931-1932 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi laporan-laporan; Laporan Tahunan Jabatan 1939 (jil.II); penyata-penyata seperti penyata harta dan liabiliti; penyata pelaburan koloni; penyata jumlah pendapatan dan perbelanjaan;dll.