Straits settlements sessional papers 1931 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi laporan-laporan seperti laporan dari Jabatan Haiwan; Laporan Tahunan Jabatan Perubatan; Laporan tahunan jabatan 1938 (jil.I).