Straits settlements sessional papers 1931 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi Laporan tahunan pendaftaran kelahiran dan kematian; laporan tahunan dari jabatan-jabatan; penyata harta dan liabiliti; penyata pelaburan; penyata jumlah pendapatan dan perbelanjaan; penyata anggaran dan pendapatan sebenar; laporan tahunan sosial dan progress ekonomi penduduk Negeri Selat; dll.