Straits settlements sessional papers 1932 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi ordinan-ordinan; laporan jawatankuasa kewangan; laporan jawatankuasa kewangan; laporan tahunan jabatan-jabatan ukur; pejabat tanah; hospital; Raffles muzium dan Perpustakaan; dll.