Straits settlements sessional papers 1931-1932 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi Laporan Tahunan'Straits Settlements Royal Naval Volunteer Reserve'; laporan pelbagai jabatan kerajaan; minit Mesyuarat Perundangan;'short-hand report'; dll.