Straits settlements sessional papers 1926-1927 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi sambungan laporan tahunan 1926; minit Mesyuarat Dewan Perundangan 1927;'short-hand report'; laporan tahunan jabatan 1927; dll.