Straits settlements sessional papers 1931 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi minit Mesyuarat Dewan Perundangan 1931;'short-hand report'; laporan tahunan jabatan, belanjawan; pelaburan; harta dan liabiliti; dll.