Straits settlements sessional papers 1929 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi minit Mesyuarat Dewan Eksekutif 1929; laporan tahunan jabatan 1929; belanjawan; laporan harta dan liabiliti; akuan pinjaman; peta; dll.