Straits settlements sessional papers 1927-1928 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi sambungan kepada laporan tahunan jabatan 1927; minit mesyuarat Dewan Perundangan 1928;'short-hand report'; Laporan tahunan jabatan 1928; dll.