Straits settlement sessional papers 1924-1925 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi minit Mesyuarat Dewan Eksekutif 1924 yang membincangkan hal-hal belanjawan; pencen; ordinan-ordinan; Minit Mesyuarat Dewan Perundangan 1926;'short-hand report; dll.