Straits settlements sessional papers 1879-1881 (Great Britain : Public Record Office, 1972)
Mengandungi minit mesyuarat Dewan Perundangan;'short hand report' serta lampiran yang mengandungi laporan tahaunan dari pelbagai jabatan; negeri-negeri; belanjawan; dll.