Sabah government gazette jilid 22-23 1967 - 1968 & Suppliment (Kuala Lumpur : [s.n.], 1972)
Mengandungi hal-hal seperti perlantikan; cuti; pertukaran tempat kerja; penyata pendapatan dan perbelanjaan perlembagaan Sabah; perisytiharan; notis-notis;'The custom Ordinance';'The Forest Ordinance';'The Local Government Ordinance';'The Medical Registration Ordinance';'The Road vehical Ordinance'; dll.