Perlis government gazette jilid 1-2 & supplimment 1958-1959 (Kuala Lumpur : [s.n.], 1971)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; jawatan kosong; pengurniaan pingat; deposit yang tidak dituntut; tender-tender; perisytiharan;'Animal Ordinance';'Births and deaths registration Ordce';'Council of religion and Malay Custom Enactment';'Courts Ordinance';'Land development Ordinance';'Perlis Padi Planters board Enactment'; dll.