Malaysia His Majesty government gazette Kuala Lumpur Jilid 8, 1 Jan 1964-7 Jan 1965 (Kuala Lumpur : [s.n.], 1972)
Mengandungi senarai nama penerima Perlembagaan Malaysia; Perlembagaan Persekutuan; perlantikan; tender; pelbagai; notis; ulangan pengumuman; taksiran pendapatan dan perbelanjaan 1964; perisytiharan;'Malay Regiment Enactment';'Town board Enactment';'Federal Capital Act';'Currency Act';'Courts of Judicature Act';'Education Act';'Medical Registration Ordinance'; dll.