Malaya federation gazette Kuala Lumpur Jilid 5 Jan-Dis. 1961 (Kuala Lumpur : [s.n.], 1971)
Mengandungi senarai nama penerima penghormatan; perlantikan; pelbagai notis; tender;'Public trustee Ordce';'Trade Unions Ordce';'Trade Marks Ordce';'Pineapple Industry Ordce';'Courts Ordce';'Social and welfare services lotteries board Ordce'; dll.