Kedah government gazette Mei 1931-Feb 1932 (Kedah : Alor Star, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti indexs; perlantikan cuti; harga getah; pelbagai notis mahkamah; pengumuman;'Labour code'; notis-notis fasal kehilangan surat-surat keterangan tanah menurutnya; pelbagai undang-undang seperti Undang-undang Mahkamah Syariah; Undang-undang menghadkan lelong tanah-tanah kecil; Undang-undang menangkap ikan; Undang-undang persekutuan; pelbagai Enakmen seperti'Customs Enactment';'Health board Enactment';'Tin and tine-one (restriction) Enactment';'Land Enactment';'The vaccination Enactment';'Ruling house allowance (amendment) Enactment';'Foreign companies (amendment Enactment)';'Powers of attorney Enactment'; dll.