Kedah government agazette Okt 1929-Julai 1930 (Kedah : Alor Star, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; pengumuman notis mahkamah; cuti;'Criminal Procedure Code'; harga getah; perintah menurut peraturan pindaan menurut;'Labour code'; notis dari fasal kehilangan surat keterangan; pelbagai undang-undang seperti Undang-Undang Mahkamah; undang-undang Persekutuan; Undang-undang Penjara; Undang-undang kastam; Undang-undang syariah; pelbagai enakmen seperti'Minint Enactment';'The excise Enactment';'Deleterious drugs (consolidation and amendment) Enactment';'Common gamming house Enactment';'Customs Enactment';'Entertainment Enactment';'Land Enactment';'Chandu (amendment) Enactment';'Forest Enactment';'Health board Enactment';'Arm Enactment';'Rubber supervision Enactment';'Shariah Courts Enactment';'Autioneers Enactment'; dll.