Kedah government gazette Sept 1926-Mei 1928 (Kedah : Alor Star, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi index perlantikan; penjualan tanah; pengumuman;'labour code'; notis mahkamah; bekalan air; cuti; gaji; pindaan enakmen seperti pindaan bagi peraturan kastam; pindaan bagi peraturan polis; pelbagai enakmen seperti'Land Enactment';'House rent Enactment';'Mining Enactment';'Export of rubber (restiction) Enactment'; Malay reservations Enactment';'Small offences Enactment';'Post Office Enactment';'The reciprocal enforcement of judgement enactment';'Holidays Enactment';'The Sanitary board enactment'; dll.