Johore government gazette Johore Bahru 5 Jan - 31 Dis. 1961 and supplement ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; pemasyuran; ulangan pengumuman; anggaran pendapatan dan perbelanjaan 1961; belanjawan tambahan;'Criminal procedure code'; enakmen-enamen seperti'Forest Enactment';'Land Enactment';'Malay reservation Enactment';'Town Board Enactment';'Local government elections act';'Land acquisition Act';'The Court Ordinance'; dll.