Johore government gazette Johore Bahru 1959-1960 and supplement ([S.l.] : Arkib Negara, 1972)
Warta Kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti perlantikan; notis kehilangan dokumen; pengumuman;'Criminal procedure code'; pemasyuran; rang undang-undang; anggaran pendapatan dan perbelanjaan 1960;'Labour code'; pelbagai ordinan termasuk'The Minor Offences Ordinance';'Land development Ordinance'; enakmen-enakmen; dll.