Borneo general correspondence 1891-1892 Vol.88-90 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan hal-hal Limbang; kosesi tanah; pembayaran dari penyewaan Baram; isu sempadan;'The Labuan Official Gazzette'; pengumuman; pendapatan dan perbelanjaan Baram dan Trusan; pampasan kepada Sultan Brunei; penculikan hamba abdi di Borneo; ordinan-ordinan; persetujuan; isu bendera; dll.