Borneo general correspondence 1879-1891 Vol.86-88 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan hal-hal Sulu, Borneo; tuntutan kepada Sepanyol; tuntutan oleh Belanda; had wilayah Netherlands ke atas North East of Borneo; persetujuan antara Great Brition dan German, dll.