Kami - Fariza Azlina Isahak, 1972-; Ahmad Kamal Abu Bakar ([Kuala Lumpur] : Matahari Books, 2008)
2KAMI3 adalah kisah lima orang sahabat dan perjalanan mereka dalam menghadapi liku-liku kehidupan setelah tamat alam persekolahan
Merupakan lakonlayar filem yang diterbitkan dalam bentuk buku
Keywords: Motion pictures -- Malaysia