Kegemaran harian - Leong, Yee Soo; Jamilah Mohd Hassan; Illydea Seulasteri Ishak (Singapore : Marshall Cavendish, 2004)
Mengandungi 66 resepi masakan yang dipilih daripada buku masakan asal Pn Leong Yee Soo seperti Singaporean Cooking, Singaporean Cooking Vol 2, Celebration Cooking dan The Best Of Singapore Cooking
Keywords: Cookery, Singaporean; Recipes -- Singapore