Biografi mufti-mufti Malaysia - Azman Ab Rahman (Nilai, Negeri Sembilan : Penerbit Universiti Sains Islam Malaysia, 2008)
Himpunan biografi 92 orang tokoh-tokoh agama yang bergelar'Mufti' di Malaysia
Mengandungi indeks
Rujukan : p.121-123
Keywords: Muftis (Muslim officials) -- Malaysia -- Biography; Islam -- Functionaries -- Malaysia -- Biography