Sarawak government gazzette Kucing 1928-1929 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti pemecatan dari jawatan; cuti; persaraan;'Agricultural imporvenment fund'; pindaan-pindaan; anggaran; perhutanan; lesen; lelongan; perintah-perintah; eksport; perkahidmatan udara; sekolah; program lawatan; laporan bulanan dari divisyen; eprkapalan dan pelaburan; dll.