Sarawak government gazette Kucing 1927-1928 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Warta kerajaan mengandungi hal-hal seperti memorandum; berita kematian; ekstrak dari laporan bulanan; perintah am; pejabat kesihatan; senarai nama penerima penghormatan; pejabat tanah; pindaan-pindaan;'trademarks'; pelaburan; hal-hal kewangan;dll.