Sarawak government gazette Kucing 1925-1926 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Warta kerajaan mengandungi perkara-perkara seperti amok; sukan; Brunei dalam tahun 1924; bangunan; berita kematian; letrik; hiburan; perkembangan di Malaya; notis-notis; program lawatan; export duty' getah; gaji; pentadbiran; berkaitan sempadan di Sarawak; perkhidmatan keretapi; cuti; bayaran hospital; dll.