Sarawak government gazette Kucing 1921-1922 (London : Public Record Office, 1971)
Warta kerajaan mengandungi hal-hal seperti perlantikan; perletakan jawatan; perundangan; Dewan Negeri; sempadan; persatuan-persatuan; laporan-laporan; perkahwinan; sukan; sekolah; Sarawak 50 tahun lalu, pentadbiran; akaun; berkaitan minyak; berita kematian; rompakan; penyakit-penyakit tropika; peraturan-peraturan; dll.