Sarawak Government Gazette Kucing 1915-1916 (London : Public Record Office, 1971)
Warta kerajaan mengandungi hal-hal seperti perlantikan; cuti; perletakan jawatan; persaraan; perintah-perintah; perisytiharan; laporanm-laporan; permohonan untuk mendapatkan kapalterbang; tentera udara Malaya; hiburan; laporan tahunan; laporanaudit; sukan; berita kematian; dll.