Sarawak government gazette Kucing 1917-1918 (London : Public Record Office, 1971)
Warta kerajaan mengandungi hal-hal seperti perlantikan; cuti; perletakan jawatan; perintah-perintah; pengumuman; laporan separuh tahun; Majlis Penasihat Negeri Sarawak; amok; berita-berita luar negeri; laporan kematian; sukan, dll.