Sarawak government gazette Kuching 1918-1919 (London : Public Record Office, 1971)
Warta kerajaan mengandungi hal-hal seperti perlantikan; perundangan; persaraan; elaun; hiburan; kewangan; hutan simpanan; kos sara hidup; ekonomi; industri; laporan jabatan kerajaan; dll.