Federated Malay States original correspondence Jan-Mac 1948, Mac-Jun 1949 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai laporan jawatankuasa Malayan Health Service; situasi buruh; laporan jawatankuasa pekerja; hal-hal estet getah; dll.