Federated Malay States original correspondence 1939 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai pelbagai anggaran; tambahan belanjawan; berkaitan Tengku Mahmud dari Trengganu; bangunan; skel gaji; kemudahan kepada pegawai kerajaan; hadiah; Enactment no.9; dll.