Federated Malaya States original correspondence Jan-Jul 1938 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai penceraian Sultan Johore; hal-hal berkaitan Tengku Mahmud dari Trengganu; hadiah kapalterbang; laporan kesihatan Negeri Kedah; penghijrahan penduduk Jawa; yuran Kolej Melayu; enakmen; lawatan; dll.