Federated Malay States orogional correspondence Feb-Nov 1939 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat anggarann Brunei (1939); anggaran Negeri Perlis (1939);'Trengganu Enactment';'Kelantan Enactment'; Laporan pendidikan Negeri Johore; Laporan tahunan mesyuarat ke 13 Perak River Hydro Electric Power Co. Ltd.; lawatan Yang Mulia Sultan Tengku Abu Bakar ke England dan Egypt; kekosongan dalam pelbagai jawatan; dll.