Federated Malay States origional correspondence Jan-Okt 1938 (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1971)
Surat-surat mengenai pengagihan kuasa; ektraks dari mesyuarat; elaun; laporan dari pengarah Perak River Hydro Electrik Power Co. Ltd., anggaran Negeri Perlis, anggaran negeri Kedah, laporan pendidikan Negeri Johor;'Kelantan Enactment'; hal-hal berkaitan keretapi; hal-hal bnerkaitan kesultanan Selangor; keadaan buruh; dll.