Federated Malay States original correspondence Jan-Dis 1934 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat mengenai pentadbiran perkhidmatan perhutanan; kakitangan jabatan pos dan telegraf; perpindahan buruh-buruh India; penanaman getah;'Terengganu Enactment';' Preservation of Wild Life Enactment'.