Federated Malay States original correspondence Okt 1933 - Dis 1934 (Bangi : Jabatan Sejarah UKM, 1971)
Surat-surat meengandungi skil eksport duti getah; anggaran belanjawan Johor dan Kelantan; industri perlombongan; duti impot dan ekspot Terengganu; laporan desentralisasi.